Skip til hoved indholdet

Streetsport i Halsnæs

Streetsport i Halsnæs

Skateboard og løbehjul

 

På Præstebrovej i Ølsted ligger en lille skaterperle - Olliestedet, som tiltrækker skatere langvejs fra på både skateboard, løbehjul og rulleskøjter. Der er store ramper i hallen til at skate på. Nogle dage er reserveret til skateboard/løbehjul og onsdag er for alle. Olliestedet har åbent hver dag fra klokken 14 i hverdage og 10 i weekenden og administreres af Ungdomsskolen i Halsnæs Kommune. Hvis du er under 10 år, skal du være i følge med en voksen. Der afholdes jævnligt konkurrencer og workshops, som fx Olliestedet Open. 

 

Mellemrummet i Hundested kan man skate/køre på løbehjul udendørs hele året rundt.
Maglehøj i Frederiksværk er der små ramper udendørs til skateboards og løbehjul.

 

Streetsoccer og streetbasket

 

Der er kommet ny streetbasket bane i Liseleje, som hel klart er et besøg værd! Den nye bane finder du på p-pladsen ved Liseleje Strand. Banen er et initiativ fra Liseleje Borgerforening som modtog midler til den nye flotte bane gennem Halsnæs Kommune og Nordeafonden. 

 

Frederiksværk har en pannabane på plænen ved Valseværksgade, tæt ved Skjoldborg. En bugtet sti snor sig igennem plænen, så man kan køre der på sit løbehjul. Panna er fodbold for to personer og det gælder om at lave en tunnel og score på sin modspiller. Tag din bold med og gå i gang. 

 

I Maglehøj, Frederiksværk er der en bane til streetsoccer og streetbasket. På Mellemrummet i Hundested er det også muligt at spille basket.

 

UKC, Streetsoccer og Lejerbo (Maglehøj) har en streetsoccerbane, der sættes op forskellige steder i kommunen i forbindelse med arrangementer. 

 

Parkour

 

Parkour kan i princippet dyrkes hvor som helst - det er bare med at gå i gang med at springe over de forhindringer, du møder på din vej. Men vil du have lidt mere introduktion, har Kregme Gymnastikforening parkour-undervisning for børn.

Sidst ændret:

mandag, 18. juli, 2022 - 14:20