Skip til hoved indholdet

Naturen

Halsnæs byder på skønne naturoplevelser i rigt mål. Her er både skov, strand, fjord og sø og masser af gode ruter og stier, der fører dig rundt i landskabet. Her er god plads til at løbe, lege, nyde dyrelivet eller bare de mange gode udsigter. Vi har samlet en række af de oplevelser, du kan få i naturen i Halsnæs.

Og er nedenstående ikke nok, har vi også en masse skjulte narturperler, som du kan læse om her.

 

Overnatning i det fri

Halsnæs er fyldt med overnatningsmuligheder under åben himmel. Der er både muligheder for at pakke teltet eller booke unikke shelterpladser eksempelvis den skønne havhytte ved Hvide klint. 

Er du nysgerrig, så se mere her

 

Skov og natur

Hvis der er noget som Halsnæs er rig på, så er det natur! Du kan både opleve de smukkeste udsigter ud over Arresø eller Arrenæs, men også fra Arrenakke bakker. I Flo-kæret kan du være heldig at se sjældne løgfrøer eller du kan synge om kap med fulgene i Sonnerup skov.

Der er mange flere skønne naturoplevelser i Halsnæs, og du kan finde dem alle her

 

Stier og ruter

Halsnæs er fyldt med stier og ruter i den smukke natur. Det gælder både i lands, til vands og i luften. Du kan vælge præcis hvad der passer dig - både på gåben eller to hjul. Du kan eksempelvis gå i Lyngbakkerne eller gå turen til ud til Grævlingehøj, hvor du kan opleve den mest unikke udsigt.

Vi har samlet alle stier og ruter lige her

 

Strande

Halsnæs er næsten omkringet af betagende kyst og strande. Strandene er ikke kun noget man kan benytte om sommeren, men sandlig også resten af året. Tag børn, familie, venner eller dig selv under armen, og gå ikke glip af sand og vand mellem fødderne. 

Du finder et samlet overblik her

 

Særlige udflugtsmål

I Halsnæs samler vi på unikke udflugtsmål og oplevelser. Eksempelvis kan du sejle ud på Arresø, opleve det helt særlige økosamfund i Dyssekilde eller gå en tur på Snogebroen. 

Vi har samlet et lille udpluk her

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her