Skip til hoved indholdet

Sport og fritid

Trænger du til at røre dig i det fri, er du vild med vandsport, drageflyvning, skatermiljø eller leder du efter en legeplads, hvor børnene kan boltre sig? Halsnæs har det hele, og du kan finde det meste her. Mangler du noget - så skriv til oplev@halsnaes.dk og fortæl os om dit Halsnæs.

 

Idrætsfaciliteter

Halsnæs er fyldt med gode idrætsfaciliter. Om du er til holdsport, fitness - både inde eller ude - , på fire ben eller som solo udøver, så har vi stedet til dig. 

Du kan læse mere om de gode tilbud her

 

Motion i det fri

Er du til gode og smukke gåture, så skal du ikke gå glip af eksempelvis at gå en tur på en af de to Halsnæsstier. Der er både en i Hundested og en i Frederiksværk. Vi har også en top Discgolf bane, hvor du kan tage kampen op mod dine venner eller familie. Der findes dog mange andre, som vi har samlet til dig.

Du kan få overblikket over de skønneste steder her

 

Klubber og foreningsliv

Halsnæs er ikke kun rig på smuk og unik natur, men også på forenings- og klublivet. Der er noget for alle! Og, vi mener virkelig alle. Foreningslivet byder på alt: både til lands og til vand, og alt der imellem. Hvis du som forening gerne vil med på siden, så send en mail til oplev@halsnaes.dk.

Er du nysgerrig på om der er noget for dig, så klik her

 

Vandsport og fiskeri

Halsnæs har en betagende kystlinje. Det betyder også at der er masser af varieret muligheder for at udøve forskellige former for vandsport og måske endda fange en fisk. Halsnæs har også en svømmehal, hvor du kan tage familien med, hvis det er dårligt vejr. 

Vi har samlet et udsnit af sports på vandet her

 

Sports- og motionsevents

Halsnæs er fyldt med både både store og mindre motions- og sportsevents i alle former.

Vi har samlet et udsnit af events her

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her