Skip til hoved indholdet

Kunst & kultur

Gode kulturoplevelser giver stof til eftertanke for krop og sjæl og samspil med andre mennesker. Vil du lytte, se, danse, sanse - i Halsnæs kan du opleve musik, kunst, teater og foredrag året rundt.

 

Film

Den lokale biograf Kosmorama i Frederiksværk byder på film for enhver smag. I Hundested kan du besøge den hyggelige foreningsdrevne biograf Hundested Kino.

Se mere her

 

Kultursteder og foredrag

Her kan du læse om kulturhuse, medborgerhuse og andre steder, hvor du kan opleve og deltage i kulturelle arrangementer.

Se mere her

 

Kunst og litteratur

Halsnæs er fyldt små kunstperler i alle former og støbninger. Lige fra kunsten at puste smukke glasstøbninger til udstillinger af fine kunstværker. Alle mulighederne er samlet lige her.

 

Musik

Tonerne kan flyve både højt og lavt - især i Halsnæs! Alt fra de store koncert oplevelser til de mindre intime musikalske indslag i hverdagen. Derudover kan børn i en tidlig alder selv prøve kræfter med deres musikalske evner i Halsnæs egen musikskole. Læs mere her. 

 

Teater og dans

Om du er til selv at svinge hofterne i en salsa, eller opleve rørende scenekunst, eller se lokale teater produktioner, så er mulighederne der. Vi har samlet et lille lokalt overblik her.

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her