Skip til hoved indholdet

Livet i Halsnæs, hvad kan det?

Jo, nu skal du høre. For hverdag i Halsnæs, arbejdsliv og dagligliv i Halsnæs er helt unikt. 

Vi kan bryste os af at være en kommune der har vand på tre sider, masser (!) af skov, de bedste strande, gode skoler, daginstitutioner, uddannelsessteder, arbejdspladser, pendlermuligheder, god offentlig transport, billige(re) boliger, kultursteder, kunstoplevelser, fritidstilbud, fællesskab, lokalånd, sammenhold, tryghed, nærmiljø, oplevelser, udforskning, udvikling, autencitet, råstyrke og charme...Og det er bare en del af det. For Halsnæs kan det hele og mere til. 

Herunder kan du læse meget mere om muligheder og tilbud til dit liv i Halsnæs. Til hverdagen, weekenden, ferierne og alt der imellem. 

  • Halsnæs musikskole

    Halsnæs musikskole

    Har du lyst til at lære et instrument og spille eller synge sammen med andre? Så har Musikskolen et tilbud, der passer til dig.   Det er dejligt og sjovt at fordybe sig i musik. Men musik ...
    Læs mere

Byer og Havne

Byerne i Halsnæs er særlige - hver og en! 

Se dem her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her