Skip til hoved indholdet

Halsnæs har masser af store og små markeder med alt fra friskopgravede gulerødder over brugt legetøj til unika kunst.

En alternativ måde at opdage Halsnæs på er ved at tage rundt på de mange forskellige markeder, der især i sommerhalvåret præger landskabet. Og her er noget for enhver smag:

 

Er du fx til kunst og kunsthåndværk, bør du ikke gå glip af Hundesteds årlige kunsthåndværkermarked Beddingen, der afholdes midt i juni. Her samles et halvt hundrede af landets ypperste kunsthåndværkere, og der er gratis, kreative workshops for besøgende børn. En måneds tid senere er der Kunstnerdag i Liseleje, hvor du kan få møde de lokale kunstnere og få en snak om deres værker.

 

Smag på Halsnæs

Hver anden lørdag fra maj til oktober kan du dufte, mærke og smage på Halsnæs, når lokale gårdbutikker og små fødevareproducenter kommer på Torup Marked med friske råvarer og lækre, forarbejdede fødevarer. Her er alt fra brød, kager og marmelade til snaps, gulerødder og mel. 

 

Kom til marked fra maj til december

Loppemarkeder er der selvfølgelig også - både de store i Frederiksværk Hallen i løbet af foråret og de faste kræmmerdage hver lørdag på Torvet i Frederiksværk.

 

I pinsen kan du opleve den stemningsfulde og nostalgiske "Timewinder"-festival på Grønnessegård. Her kan du sejle en tur med et gammelt dampskib, se veteranbiler og -fly og møde et hav af udklædte frivillige som fx "kaffedamerne".

 

Og markedskalenderen slutter først ved juletid, hvor en række stemningsfulde og velassorterede lokale julemarkeder byder indenfor.

 

Tjek Oplev Halsnæs' kalender hvis du vil se præcis hvor og hvornår, du kan gå shop-amok på de mange stemningsfulde markedspladser.

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her