Skip til hoved indholdet

Julemarkeder

Julemarkeder

Tyvstart med den gode julestemning allerede i november med flere imponerende julemarkeder.

Når nisserne kommer ud af deres skjul, tager menneskene til marked. I hvert fald får de traditionsrige julemarkeder i Halsnæs hvert år besøg af tusindvis af gæster. 

 

Torup julemarked: 26-27. november kl. 10. 

her finder du alt fra det fineste kunsthåndværk til håndlavet julepynt, og mange går derfra med julegaver til familien under armen.

Kunsthåndværk og hjemmelavede ting og sager, er Torup julemarkedets særkende. Traditionen tro bugner markedet af boder med alt fra smykker, keramik og glas til træ, pileflet, spiselige lækkerier og meget mere. 

Er du på jagt efter en unik julegave, så er det om at sætte kryds i kalenderen til Torup julemarked!

Læs mere her.

 

Kunstnernes julemarked i Gjethuset: 19.-20. november kl. 10. 

"kunstnernes eget julemarked" er et ambitiøst initiativ, som er opstået i samarbejde med Gjethuset og "Kunst i Halsnæs". Gæsterne kan godt forberede sig på et julemarkede, hvor de kan opleve kunsthåndværker indhyllet i den hygge og fordybelse, der hører juletiden til. 

Der vil være alt hvad julehjertet begærer, og på samme tid noget til alle de kunstglade besøgende, der sætter pris på kunsten hele året rundt!

Læs mere her.

 

Julemarked i Ågalleriet: 1. -10. december. kl. 13-16 

Ågalleriet byder endnu engang velkommen til et utraditionelt og kreativt julemarked. Boderne vil være fyldt med forskellige kreationer fra 8 dygtige kunsthåndværkere.

Der bliver mulighed for at nyde unikke smykker, keramiske værker samt beklædningsgenstande udført med uld og silke forarbejdet til tasker, sjaler, tørklæder og meget mere. 

Læs mere her.

 

Grønnessegaard Gods julemarked: 26. -27. november kl. 10-17. 

Grønnessegaard gods holder igen i år sit velbesøgte julemarked. 

Hele gårdanlægget og de smukke bygninger danner rammen om det traditionelle julemarked med mere end 60 unikke julestande. 

Godset er flot pyntet op, så de besøgende virkelig får lov at mærke den ægte julestemning. Og hvis man er mere til hygge, end til julegave indkøb, så er der både børneunderholdning, traktorture, julemand, varm cacao, æbleskiver og meget andet julehygge.

Læs mere her

 

Oplev Halsnæs-kalenderen 

Husk at hold øje med Oplev Halsnæs-kalenderen, hvor vi løbende opdaterer med en masse friske datoer til de kommende forskellige julearrangementer i november og december.

Sidst ændret:

mandag, 10. oktober, 2022 - 09:22

Mere information

Adresse

Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk

Åbningstider

Café og billetsalg: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 og i forbindelse med arrangementer.