Skip til hoved indholdet

Glaspusteriet på kajkanten

Glaspusteriet på kajkanten

Værksted, galleri og butik. Oplev unika glasdesign i ”glaspusteriet på kajkanten” med enestående panoramaudsigt til fjord og kuttere på Hundested Havn, hvor livet aldrig står stille.

 

”En helt særlig ro og atmosfære”. Sådan lyder ordene fra gæster efter et besøg hos ægteparret Nanna og Andrew. Oplev deres verden af glas og gå på opdagelse blandt innovativ lysdesign, funktionelle serier af enkelt og smukt glas, unika glaskunst og de verdenskendte skulpturer af vikingeskibe, ”Glasskibe”. 

 

Nanna og Andrew Brown har haft eget glaspusteri siden 1993 og opførte i 2008 “den sorte diamant” på Hundested Havn. ”Glasset er vores arbejde og vores lidenskab, og det er glasset, som har ført os til Hundested; naturen og lyset er vores kilder til inspiration i alt, vi laver, og placeringen af Backhaus Brown på kajkanten med den smukkeste udsigt til fjord og havneliv, er én af vores fælles drømme, som er gået i opfyldelse.​

 

 

Sidst ændret:

onsdag, 13. juli, 2022 - 11:21

Mere information

Backhaus Brown holder åbent alle ugens dage 10-17 året rundt. Mandag til fredag 10-12 og 13-15 er der mulighed for at følge glassets fascinerende egenskaber, når der pustes glas i værkstedet (der kan være undtagelser).

Backhaus Brown

Nordre Beddingsvej 26

DK - 3390 Hundested

+45 4774 8520

mail@backhaus-brown.com