Skip til hoved indholdet

I Halsnæs har vi en masse muligheder for at nyde noget god mad og få nogle fantastiske spise oplevelser i dejlig atmosfære.

 

Der er et bredt udvalg af en masse forskellige favoritter. Alt fra specialiteter fra havet og det asiatiske køkken til fast food. Der er alt hvad hjertet begærer, eller rettere hvad maven begærer.

 

De fleste steder, hvor man købe mad findes i Frederiksværk, Hundested og områderne omkring byerne. VisitNordsjælland har udarbejdet nogle fine lister for de tre områder. Nogle af spisestederne, cafeerne og smagsoplevelserne lapper ind over hinanden, da de ligger uden for by grænserne, men i nærområdet. 

 

Halsnæs kan tilbyde en håndfuld steder inden for cafelivet, som dog primært er åbent i sommerhalvåret. Desuden kan Halsnæs også tilbyde et væld af smagsoplevelser. Det inkluderer egnens gårdbutikker.

 

På VisitNordsjællands hjemmeside har du også mulighed for at klikke rundt på spisestederne og læse mere om hvad de serverer, åbningstider og bedømmelser på tripadvisor.  Der er desuden mulighed for at gå direkte til spisestedernes egen hjemmesider.

 

Mad og drikke i Frederiksværk kan ses her:

Linket viser et kort om mad- & drikkestederne i Hundested området. I venstre side af hjemmesiden vil der være en inddeling af restaurantercafeerlokale smagsoplevelser og natklubber & barer og beskrivelser herom.

 

Mad og drikke i Hundested kan ses her:

Linket viser et kort om mad- & drikkestederne i Hundested området. I venstre side af hjemmesiden vil der være en inddeling af restaurantercafeerlokale smagsoplevelser og natklubber & barer og beskrivelser herom.

 

Mad og drikke i Liseleje kan ses på her:

Linket viser et kort om mad- & drikkestederne i Liseleje området. I venstre side af hjemmesiden vil der inddeling af restaurantercafeer og lokale smagsoplevelser og beskrivelser herom.

 

NB: Åbningstider i vinterhalvåret kan variere, derfor henviser vi til, at der tjekkes åbningstider inden man tager ud til destinationerne.

 

Fotocredit: Jan Gjerlev Pedersen

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her